Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 5 februari 2015

Fröken i Söder- matinspiration

I julas beställde jag en tidningsprenumeration till maken- "Allt om Whiskey"och passade samtidigt på att beställa fyra nummer av "Allt om mat ". Det är jättekul med lite matispiration, särskilt senaste numret som hade italienskt tema.


Jag kommer nog inte att fortsätta prenumerera dock, tycker att jag får tillräckligt med inspiration i bloggar och övriga receptsidor på nätet. Även Icas buffétidning tycker jag är bra.

Var hittar du din matinspiration?

Jag har det väldigt bra på jobbet- för en väldigt liten summa(ca 25 kr) får jag mat, jättestort salladsbord, nybakat bröd och frukt. Detta dras på min lön varje månad. Kaffet är gratis. Hur gör ni med lunchen på vardagarna?
Hemma försöker jag tänka kyckling, fisk, färs, soppa/sallad så kommer jag ganska långt i planeringen.

Vad jag skrattade igår! Maken hade varit ute med hunden och kollat något i trädgården. Precis när maken visslade lite fint på hunden, cyklade minstingens dagisfröken förbi. Hon trodde att han visslade på henne, hon vände på huvudet och sa hej hej.....hunden var inne i en buske och höll sig osynlig.

Ikväll jobbar jag längre än vanligt, vi har kvällskonferens.
Ha en fin torsdag! Kram Stina

3 kommentarer:

 1. Jag får inspiration från nätet mest men mycket mat lagas av mannen... Så kul att mannen visslade på dagisfröken utan att veta om det ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Haha vad roligt att mannen visslar på fröken ;) han gjorde säkert hennes dag (tack hunden haha). Kul att vi har samma tema idag. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Jag har med mig matlåda varje dag till jobbet. Det går av bara farten nu, inte jobbigt alls. Och jag gillar det. Då har jag koll på vad jag äter och så är det bra mycket mer ekonomiskt än att köpa maten på jobbet.

  Hemma försöker jag faktiskt veckohandla, planerar vad vi ska äta under kommande vecka. Låter kanske lite präktigt, men ren "överlevnadsstrategi" för att få ihop dagarna på bästa sätt.

  Kram Jennica

  SvaraRadera