Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 30 maj 2015

Fröken i Söder- Lite Bling- Bling

Denna veckas träning har blivit ett pass i morse. I går kväll bad tre av mina elever mig om att vi skulle jogga i morse. Har man lovat så har man...Vi tog en tur på 3 km före frukost och sedan smakade maten fantastiskt bra.
Just nu sitter jag i receptionen och bloggar...här funkar WiFi ok. Både i går och idag har vi delat hiss ett par gånger med en man och hans hund. Han pratar väldigt glatt på polska med oss även om vi sagt väldigt många ggr "We don´t understand...". Jag tror inte att han förstår vad det betyder eftersom han glatt pratar vidare...
Vi vuxna har haft lite ledig tid och tagit en kaffe på stan.
Innan vi åkte beställde jag ett par fina örhängen från Zalando. Jag har inte använt dem än, bara testat,  men ikväll kanske det är dags. Jag tyckte de var lagom storlek på och ett extra plus att de funkar både till vardag och fest.


Saknar familjen, men de har det bra även om jag inte är hemma. Idag är de i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld och på vägen hem skulle mina föräldrar bjuda på middag.
Ha en härlig lördag!
Kram Stina
PS. Glöm inte att beställa C9 idag eller i morgon bitti om du vill komma i form till sommaren.Du kan även beställa senare, men just nu får du även en mascara på köpet värd 220kr.
Mitt nr där du kan sms:a är 0733-321626 DS

5 kommentarer:

 1. Väldigt vacker blå färg..lite bling-bling behöver man med jämna mellanrum!
  Önskar dig en skön helg!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Det är bara att nicka och le ;-)
  Fina örhängen, jag gillar blått

  ha en fortsatt trevlig resa
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Bling-bling både till vardag och fest, det gillar jag skarpt!! Snygga var det också, dina örhängen. Ha nu en fortsatt fin resa med dina elever!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Det låter som ni hur det bra. Trevlig söndag. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Snygga! Vi älskar blått! : )

  SvaraRadera