Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

fredag 1 maj 2015

Fröken i Söder- Valborg

Hur hade ni det på Valborg? Vi hade en trevlig kväll hos goda vänner i samma kvarter.
Några gick med barnen ner till brasan och några var hemma och passade potatisen...vi glömde den eftersom vi hade så mycket att prata om, men den gick att äta ändå som tur var;-)
Vi hade en supertrevlig kväll med väldigt god mat och dryck. Som grädde på moset sov småkillarna till 8.00!!!! Det tackar vi för!
På lunchen i går var jag på ansiktsbehandling. Jag fick den i mors dagspresent förra året i maj, så det var verkligen på tiden....
Superskönt med både rengöring, AHA-peeling, portömning(aj, aj), brynplock, mask, ansikte-, hals- och nackmassage, serum och dagkräm.
Förut använde jag Exuviance produkter i flera år, men har sedan några år tillbaka använt Clinique.
Jag fick lite prover och blev "övertalad" att testa Exuviance i en vecka. Jag vet ju att det är bra produkter, så vi får se vad jag bestämmer mig för.I dag skulle vi åkt ut och hämtat ved hos mina föräldrar, men här öser regnet ner! Vi får ta det senare i helgen.
I kväll vankas det tjejmiddag och det är ju alltid trevligt.
Hur är vädret hos er?
Kram Stina


2 kommentarer:

  1. Härligt med ansiktsbehandling, man känner ju sig så fräsch efteråt:) Valborg tillbringade jag i trädgården och även dagen idag. Några skurar kom det, men det är ju då det är som bäst att plantera:) Kram och hoppas du får en mysig tjejmiddag

    SvaraRadera
  2. Uselt väder, längtar efter varmt altan-trädäck att gå över till en solsäng... : )

    SvaraRadera