Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 2 maj 2015

Fröken i Söder- kallt

Här i Kalmar är det väldigt kallt och ruggigt idag.
Kickade i gång med ett träningspass i morse, styrketräning. Har även hunnit med två löppass under veckan inklusive backträningen med löpargruppen i söndags. Så tre pass även denna vecka, det är vad jag hinner med. I onsdags morse sprang jag 6 km före jobbet, det gick betydligt lättare än jag trodde innan. Solen sken, fåglarna kvittrade- väldigt stor kontrast mot dagens väder.

Jag och Ove(hunden) har även hejat på dottern som spelat fotbollsmatch. Jag hade varmaste vinterjackan på och det behövdes verkligen.
Foto från Ölandschoklads hemsida
I eftermiddag har jag varit på Öland och fikat med två andra bloggare. Pia(Hem ljuva hem) hörde av sig för ett tag sedan och vi stämde träff på Ölandschoklad där vi tog en gofika tillsammans med Catarina(Cat´s passions) och hennes man. Min kamera var urladdad och även telefonen(så går det när man har bråttom...) så jag får kolla in de andras bilder senare. Vi hade en jättetrevlig pratstund och jag hoppas att vi snart kan ses igen!

Denna vecka har varit superstressig, fast med roliga saker....så i kväll blir det mys hemma i soffan med en film.
Ha en fin lördag! Kram Stina

3 kommentarer:

 1. Kul att du ändå kunde komma ifrån trots stress. Jätte trevligt! Bra jobbat med träningen, jag måste köra lite hårt i morgon.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt med bloggfika! Jag får hälsa på dig i sommar när jag åker ned till Öland😊 vad tråkigt med boxen de sa att den skulle vara framme dagen efter😏 kram från Italien

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag pepp att träna! Har varit dåligt med det här för min del tyvärr, lite för mycket annat (och dålig planering...).

  Kul med fika med andra bloggare!!! :-)
  Kram Malin
  ps Visst är det härligt att vara ute på sjön!

  SvaraRadera